Medailleregen voor synchroonzwemsters

| 21-06-2010

Voor de synchroonzwemsters van Swol 1894 blijft 2010 een geweldig jaar. Na de vele successen in de winterperiode, blijft het medailles regenen. Vorige week kwamen de meiden uit de categorieën age 1 (12 jaar en jonger) en junioren (17 jaar en jonger) al met de nodige medailles terug van de uitvoeringswedstrijd van het district Overijssel/ Gelderland. En afgelopen zaterdag was het in Ede de beurt aan de zwemsters uit de groepen: categorie 2, age 2 (15 jaar en jonger) en senioren (18 jaar en ouder).

Met de combo-uitvoering, gezwommen door Natasja, Joselien en Charlotte van Schuppen, Juliët Knispel, Saskia Gehrels, Rosanne Woldhuis, Nicole Salimana, Nienke Wildeman, Melina Christen en Alissa Christen, werd Swol fraai tweede. In de categorie 2 was er een derde plaats voor het duet van Stephanie Salimana en Celine Büller en ook brons voor de groepsuitvoering van Stephanie Salimana, Celine Büller, Marit Slot, Berber de Jong en Kirsten van Rooy. In de categorie age 2 was er voor de solo van Nienke Wildeman een gouden medaille en een bronzen plak voor de solo van Alissa Christen. Ook was er brons voor het duet van Alissa Christen en Luciana Kooke.

Bij de senioren was er goud voor de solo van Juliët Knispel, zilver voor het duet van Natasja en Joselien van Schuppen en zilver voor de groepsuitvoering van Natasja, Joselien en Charlotte van Schuppen, Juliët Knipsel, Saskia Gehrels, Melina Christen, Rosanne Woldhuis en Nienke Wildeman. Een bronzen medaille was er voor de solo van Saskia Gehrels en het duet van Charlotte van Schuppen en Rosanne Woldhuis.

Swol 1894, Zwemmen, Synchroonzwemmen, Juliet Knispel, Natasja van Schuppen, Joselien van de Craats

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws