Mazouz naar WVF, ZAC haalt Michel Klink

| 13-06-2017

Jabir Mazouz stapt na de zomer over naar WVF. De 25-jarige balvaste spits komt over van vierdeklasser CSV '28, waar hij dit seizoen goed was voor negen competitietreffers. In het verleden speelde Mazouz ook al voor WHC, Zwolsche Boys en Dieze West. “Met de komst van Mazouz is de selectie zo goed als rond. We zijn in staat geweest om een brede en kwalitatieve selectie samen te stellen”, laat de TC van WVF weten.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Mazouz geldt bij WVF als de zevende aanvulling voor het komende seizoen. Joost Zweers komt over van OZC, Ruben Meijer van Heino en Martijn Laarman van Olympia '28. Van d’Olde Veste ‘54 maakt Clint Kruisweg de overstap en daarnaast voegen ook twee JO19-junioren zich bij de hoofdmacht. Sieme ten Broeke en Willem Bel krijgen de kans om zich in de kijker te spelen. Mazouz is de gewenste aanvallende versterking, die zijn sporen reeds achterliet. Naast periodes bij WHC, Zwolsche Boys en Dieze West kwam Mazouz ook uit voor HFC Storica en VSCO '61.

Laatste versterking voor ZAC
Derdeklasser ZAC heeft de selectie voor het komende seizoen ook rond. De formatie uit Zwolle-Zuid voegde op het laatste moment Michel Klink aan de selectie toe, die overkomt van Olympia '28. In het verleden speelde de 32-jarige Klink voor WVF, WHC, Nunspeet en Be Quick '28. Met WHC en Nunspeet deed Klink ervaring op in de hoofdklasse.

Voetbal, ZAC, WVF

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws