Martijn Hakstege interim-voorzitter CSV ‘28

| 12-11-2019

Martijn Hakstege is tijdens een buitengewone algemene ledenvergadering unaniem gekozen tot interim-voorzitter van voetbalvereniging CSV ‘28. Hij neemt daarmee het stokje over van scheidend voorzitter Jolanda Strijk, die zich wegens persoonlijke omstandigheden genoodzaakt zag haar functie neer te leggen.

“Ik was al in contact gekomen met Martijn Hakstege om hem te polsen voor de rol van voorzitter na mijn termijn”, vertelt Jolanda Strijk. “Persoonlijke omstandigheden hebben ertoe geleid dat Martijn mijn termijn - tot juli 2020 - afmaakt als interim-voorzitter. Daarna kijken hij en het bestuur verder. Ik denk dat Martijn met zijn ruime ervaring als ondernemer en bestuurder de juiste persoon is om CSV ‘28 verder te brengen.”

Martijn Hakstege is geen onbekende binnen de vereniging. Sinds 2001 is hij al lid van CSV ‘28 en ook zijn vier zoons spelen in de jeugd van de vereniging. Daarnaast is hij in het verleden als speler van een seniorenelftal en als jeugdtrainer binnen de club actief geweest. Hakstege: “Zoals zoveel verenigingen kampt ook CSV met de uitdaging dat teveel werk door te weinig mensen moet worden uitgevoerd. Het versterken van de bestuurlijke organisatie is dan ook mijn prioriteit.”

Voetbal, CSV ‘28

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws