Marsman presenteert Zwolse voetbalquiz

| 28-06-2013

De organisatie van het Zwols Kampioenschap Voetbalquiz heeft Gerard Marsman bereid gevonden om de presentatie van dit nieuwe evenement op zich te nemen. Het Zwols Kampioenschap Voetbalquiz vindt plaats op vrijdag 27 september in het Landstede Sportcentrum.

Marsman kwam in het verleden als speler uit voor Vitesse en SC Heerenveen. Na zijn actieve carrière werd hij trainer en technisch directeur bij een groot aantal betaald voetbal organisaties. Momenteel is de Raaltenaar directeur van Coaches Betaald Voetbal, de belangenvereniging van trainers en coaches in het betaald voetbal. “Met het vastleggen van Gerard Marsman als presentator krijgt de organisatie van het Zwols Kampioenschap Voetbalquiz steeds meer vorm. De inschrijving is geopend en inmiddels hebben een groot aantal teams zich al aangemeld”, stelt de organisatie. Deze teams krijgen op vrijdag 27 september honderd vragen in diverse categorieën op zich afgevuurd. Aan het eind van de avond is bekend wie zich een jaar lang Zwols kampioen mag noemen!

Inschrijven voor het Zwols Kampioenschap Voetbalquiz kan via www.voetbalquizzwolle.nl. Volg @Voetbalquiz038 ook op Twitter voor een dagelijkse portie voetbalvragen en meer informatie over het Zwols Kampioenschap Voetbalquiz.

Voetbal, Gerard Marsman, Voetbalquiz Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws