LPB ’17 debuteert met een kampioenschap

| 03-05-2018

LPB ’17 heeft deze week het kampioenschap in de eerste klasse van de WRZV-zaalcompetities binnengehaald. De formatie moest tegen Present alle zeilen bijzetten om een feestje te kunnen vieren, maar een 4-2 overwinning was uiteindelijk ruim voldoende voor de titel. In de hoofdklasse B is KPS Steigerbouw de nieuwe lijstaanvoerder.

KPS nam het in de WRZV-hallen op tegen FC Hummel, op dat moment de lijstaanvoerder. Er ontstond een boeiend duel, waarin KPS na ruim een kwartier de openingstreffer maakte. Nog voor de rust werd het 2-0 en in de tweede helft liep KPS verder en verder weg. Onder aanvoering van Ravelinho Junte, die uiteindelijk een hattrick produceerde, won KPS met 4-0 en nam het de koppositie over. In diezelfde competitie was er een klinkende 9-0 zege van Dozend/Krijtje FC op YBC, terwijl New York Pizza klop kreeg van Karba. De pizzabakkers verloren met liefst 15-3. Europanel bleef in de race voor de kampioens-avond door met 6-4 te winnen van Vastgoed Dalfsen en Bordeaux Groen won met 7-2 van De Belgische Keizer 2.

In de hoofdklasse A wordt de titelrace op de laatste speeldag beslist, want vanwege familieomstandigheden werd het duel tussen Gebroeders Postma en Tabonon Sportschool verplaatst naar juni. Nummer drie Bola-Lah! liep schade op. Met goed voetbal en in een hoog tempo ging Stip Entertainment voorbij aan haar opponent: 6-3. Hanz was met 4-1 te sterk voor HubTo, terwijl Bola-Lah! Satu een behoorlijk tik moest verwerken. Het verloor met 3-15 van Kletsen en Proeven.

Voetbal, WRZV-hallen, Zaalvoetbal, WRZV Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws