Lotte van Beek geeft startschot fietstocht

| 25-03-2010

De VVV Zwolle heeft de naam van de bekende Zwollenaar bekend gemaakt, die Tweede Paasdag het startschot geeft voor de fietstocht ten bate van het Ronald McDonald Huis. Het is niemand minder dan Lotte van Beek. De Zwolse schaatsster werd onlangs wereldkampioen allround bij de junioren en kreeg eerder deze week op het Schaatsgala in Hilversum de Egbert van ’t Oever Aanmoedigingsprijs (langebaantalent van het jaar).

De fietsroute begint bij het Ronald McDonald Huis aan de Dokter Hengeveldweg 5 in Zwolle. Het startschot wordt om 10.30 uur door Lotte gegeven. Iedereen is van harte welkom om mee te fietsen. Deelnemers kunnen kiezen voor een route van 35 of 45 kilometer. Beide routes gaan richting Dalfsen. Een deelnamekaart (inclusief route) kost 2 euro en is vanaf 27 maart verkrijgbaar bij de VVV Zwolle aan de Grote Markt 20. Je kunt ook gewoon bij de start op Tweede Paasdag een deelnamekaart kopen (zolang de voorraad strekt).

De route kan, indien gewenst, verlengd worden door middel van de knooppunten. Tijdens deze dag krijg je op vertoon van de route een gratis consumptie (drankje of ijsje) aangeboden bij McDonalds Zwolle Noord (één consumptie per kaart). Een groot deel van de opbrengst is bestemd voor het Ronald McDonald Huis.

Lotte van Beek, Fietsen, Ronald McDonald Huis, VVV Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws