Loting Zwols Kampioenschap bij CSV ‘28

| 10-05-2016

Stichting Zwols Kampioenschap Voetbal (SZKV) organiseert van 27 mei tot en met 10 juni voor de achtste keer het Zwols Kampioenschap Voetbal. Aan het toernooi voor A-junioren doen negen ploegen mee, die worden onderverdeeld in drie poules. De loting voor het kampioenschap vindt woensdag plaats en wordt verricht in de kantine van CSV ’28.

De deelnemende ploegen worden woensdag door de voorzitter en de jeugdvoorzitter van CSV ’28 aan elkaar gekoppeld. In de koker zitten dan: Be Quick ‘28, HTC, SVI, CSV ’28, Dieze West, ZAC, Zwolsche Boys, WVF en Wijthmen. SVI A1 is de titelverdediger, want die ploeg wist vorig jaar in de finale af te rekenen met Be Quick ’28 A1. Wie er nu met de hoofdprijs vandoor gaat, durft organisator Kristian Bril niet te zeggen. “Dat is altijd weer een verrassing, want het blijft toch een toernooi. Ik had bijvoorbeeld ook niet verwacht dat Atletico Madrid in de finale van de Champions League zou staan”, zegt hij. De loting begint woensdag om 19.30 uur en is voor iedere liefhebber toegankelijk.

© Ernie van Beek
Voetbal, Be Quick ’28, ZAC, SVI, WVF, Zwolsche Boys, CSV ‘28, HTC, Wijthmen, Sportpark De Verbinding, Dieze West, Zwols Kampioenschap Voetbal

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws