Lopers Company sponsort PEC en BB-lopers

| 03-01-2019

Lopers Company Zwolle is voor de komende drie jaar de nieuwe hoofdsponsor van atletiekvereniging PEC 1910. Daarnaast heeft de hardloopwinkel aan het Gasthuisplein 4 in Zwolle de samenwerking met de hardloopvereniging BB-lopers met drie jaar verlengd.

Het bestuur van PEC 1910 laat weten verheugd te zijn met de nieuwe hoofdsponsor. De Zwolse atletiekvereniging neemt tegelijkertijd afscheid van Run2Day, dat de afgelopen zes jaar als hoofdsponsor aan de club was verbonden. “Wij bedanken Run2Day voor de prettige samenwerking en vertrouwen erop dat we ook in de toekomst samen met Run2Day ons blijven inzetten om de loopsport onder de aandacht te brengen”, aldus het bestuur van PEC 1910. De clubkleding van PEC 1910 is vanaf nu te verkrijgen bij Lopers Company. Van alle clubkleding die wordt verkocht krijgt PEC 1910 tien procent voor de clubkas. Verder krijgen leden tien procent korting op aankopen bij Lopers Company.

Naast de sponsordeal met de atletiekvereniging heeft Lopers Company tevens de samenwerking met de Zwolse hardloopvereniging BB-lopers met drie jaar verlengd. Erick Borger en Peter Jansen bekrachtigden onlangs - samen met Mark Hogeboom van de BB-lopers - het vernieuwde contract. De hardloopwinkel aan het Gasthuisplein is al sinds de opening in 2015 sponsor van de BB-lopers. De komende jaren wordt het partnership uitgebreid, om de hardloopsport in Zwolle en omgeving nog leuker en sneller te maken. Nieuw in het contract is de variabele bijdrage van Lopers Company aan de BB-lopers. Van elke euro die de leden van de BB-lopers bij Lopers Company besteden gaat tien procent naar de clubkas van de blauwhemden.

PEC 1910, Hardlopen, BB-lopers

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws