Loopsport Zwolle zoekt nieuwe trainers

| 03-01-2011

Het bestuur van de stichting Loopsport Zwolle is op zoek naar nieuw trainerstalent. De loopgroep heeft de afgelopen drie jaar een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt. “We zijn in Stadshagen begonnen en die groep wordt, vooral door de Stadshagen Run, steeds groter. De maandag is meer en meer een vast trainingsmoment geworden en ook op woensdagavond zien we steeds meer hardlopers”, aldus het bestuur.

Iets wat de stichting voortdurend bezighoudt is het trainersbestand. “Onze trainer is het visitekaartje van de loopgroep en mede door de groei van het aantal hardlopers zijn we op zoek naar nieuwe trainers. Enthousiaste hardlopers, met of zonder trainerservaring, die na een opleiding mee willen draaien in onze trainerspoule.” De trainerspoule werkt als volgt: trainers van Loopsport Zwolle kunnen aangeven wanneer ze niet beschikbaar zijn, kunnen aangeven welke groep ze wel of niet willen trainen en worden vervolgens per kwartaal ingedeeld. Onderling ruilen kan natuurlijk altijd.

Trainers van Loopsport Zwolle zijn gratis lid van de stichting en ontvangen een vergoeding voor het geven van trainingen. Jaarlijks zijn er momenten dat er wordt gewerkt aan deskundigheidsbevordering en deelname daaraan is gewenst. Voor meer info kun je je wenden tot Annet: annetno@spmloopsportzwolle.nl. Natuurlijk kun je ook bij één van de andere bestuursleden terecht of bij één van de huidige trainers. Zie ook www.loopsportzwolle.nl.

Atletiek, Hardlopen, Loopsport Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws