Lintje voor sportfanaat Jacco Vonhof (42)

| 27-04-2012

Jacco Vonhof is vrijdagochtend in het stadhuis benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Uit handen van burgemeester Henk Jan Meijer kreeg hij, tijdens de Lintjesregen ter gelegenheid van Koninginnedag, de koninklijke onderscheiding. De 42-jarige Vonhof, die tevens lid is van de Sportief Zwolle Raad van Advies, ontving het lintje voor zijn grensverleggende en innovatieve verdiensten in het werk en zijn vrijwillige sociaal-maatschappelijke betrokkenheid en verdiensten.

Burgemeester Meijer: “Wat in 1994 begon met ladder en auto, is uitgegroeid tot één van de grootste bedrijven en werkgevers in de regio. Dat kan alleen maar als je een ondernemer met lef bent. Een innovatief ondernemer ook, die actief in mensen en de economie investeert. Binnen het eigen bedrijf NOVON, de branche en het bedrijfsleven in stad en regio. Ondernemers als Vonhof dwingen respect af. Omdat hij het in krachtenbundeling zoekt en investeert in duurzaamheid. Niet makkelijk in economisch zware tijden, maar wel essentieel. Van ondernemers zoals hem gaat een grote stimulans uit. In het bijzonder voor jonge ondernemers is hij een voorbeeld en inspiratiebron.”

“Behalve een innovatief ondernemer, is Vonhof een sociaal ondernemer met oog voor de mens achter de werknemer. Op basis van zijn ondernemerskwaliteiten werd hij voorzitter van het VNO-NCW IJsseldelta. Ook in zijn vrije tijd kunnen meerdere instellingen op het gebied van zorg, sport en cultuur op zijn steun rekenen.” Het team van Sportief Zwolle is uiteraard zeer trots op Jacco en wil hem hierbij van harte feliciteren met zijn onderscheiding.

Gemeente Zwolle, Burgemeester Henk Jan Meijer, Sportief Zwolle, Jacco Vonhof

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws