Lezing over voeding, afvallen en stofwisseling

| 14-02-2012

Het Centrum voor Inspanning & Beweging organiseert in samenwerking met Run2Day op 28 en 29 februari twee informatieavonden omtrent voeding, afvallen en de stofwisseling. Tijdens deze twee avonden kunnen mensen door middel van een stofwisselingstest inzicht krijgen in hoe de stofwisseling functioneert.

"Veel mensen krijgen steeds meer kennis over voeding, mede door de vele informatie op internet. Over de persoonlijke stofwisseling, welke van cruciaal belang is wanneer men wil afvallen, is echter nog niet zoveel bekend bij de mensen", zegt Eddie Sevink van Run2Day. De snelheid van stofwisseling is voor een groot gedeelte bepalend voor het bepalen van het voedingspatroon. “De stofwisseling kan bijvoorbeeld door medicatie of een niet goed werkende schildklier worden beïnvloed. Maar op welke wijze dat precies gebeurt en wat het effect is op de daadwerkelijke stofwisseling, weten de mensen vaak niet”, zegt Sevink.

Het Centrum voor Inspanning & Beweging is vinden aan de Faradaystraat 13 B in Zwolle. Op de twee avonden kan daar middels een stofwisselingstest inzichtelijk worden gemaakt hoe de stofwisseling functioneert. Op basis van de uitkomst van die test kan er vervolgens een passend voedingsadvies worden gemaakt. Geïnteresseerden voor de informatieavonden kunnen voor meer informatie kijken op de site van Run2Day

Run2Day

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws