Lezing over boek 'De Hand van Van Gaal'

| 29-06-2018

NRC-journalist Hugo Logtenberg komt op dinsdagavond 10 juli naar Waanders In de Broeren. Hij gaat daar vertellen over de totstandkoming van zijn boek 'De Hand van Van Gaal', waarmee hij een inkijkje geeft in de werkzaamheden van Louis van Gaal tijdens het wereldkampioenschap van 2014. De toegang is gratis.

© Annet van Raalten

Logtenberg kwam na zijn tijd op de middelbare school (Thomas a Kempis College) in Zwolle en zijn studie in Amsterdam, via Het Parool bij NRC terecht en werd daar onderzoeksjournalist. Onlangs schreef hij een boek over het WK 2014, waar het Nederlands elftal vriend en vijand verbaasde door derde te worden. De journalist sprak uitgebreid met mensen uit de technische staf van Oranje, spelers, andere directbetrokkenen en Van Gaal zelf, om zo de vraag te beantwoorden hoe het de coach lukte om het onhaalbare te realiseren. Daarbij kreeg hij inzage in (vertrouwelijke) rapporten, dagboeken, e-mails en filmpjes.

Tijdens de avond bij Waanders In de Broeren vertelt hij met verve over zijn schrijfproces en geeft hij een unieke inkijk in de werkwijze van deze markante en succesvolle coach. De toegang tot deze lezing, die om 19.30 uur begint, is gratis, al moet er wel worden ingeschreven. Dit kan via de site van Waanders In de Broeren.

Voetbal

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws