Langste afstand Triathlon Zwolle al vol

| 21-04-2016

De start is pas op zaterdag 24 september, maar de kwart triatlon van de Triathlon Zwolle is al helemaal vol. In totaal verschijnen er op de langste afstand 200 deelnemers aan de start, waaronder ook titelverdediger Stefan Overmars. Inschrijven voor de achtste triatlon is nog wel mogelijk, op die afstand is nog ruimte voor ongeveer 200 deelnemers.

© Annet van Raalten

Naast de kwart en de achtste triatlon is de Triathlon Zwolle ook weer gastheer voor het NK paratriatlon. De paratriatleten kunnen zowel in teamverband als individueel meedoen aan de wedstrijd. Alleen individuele paratriatleten maken kans op de Nederlandse titel. “Op 24 juli is het WK paratriatlon in Rotterdam en in september staat de paratriatlon ook op het programma bij de Paralympische Spelen in Rio de Janeiro. Wij hopen dan ook een aantal toppers te mogen verwelkomen in Zwolle”, meldt de organisatie. Inschrijven voor de achtste triatlon kan via de site van Triathlon Zwolle en tevens is het nog mogelijk om je als team van drie aan te melden. Elke deelnemer is dan verantwoordelijk voor één onderdeel.

Vrijwilligers
Het jaarlijkse evenement kan niet bestaan zonder de hulp van vrijwilligers. Ook voor de komende editie zoekt de organisatie weer naar helpende handen. Vrijwilligers kunnen zich alvast aanmelden door te mailen naar vrijwilligersno@spmtriathlonzwolle.nl. “Alle hulp is welkom”, geeft de organisatie nog mee.

Triatlon, Triathlon Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws