Landstede hoopt op grote steun in Almere

| 30-03-2012

Landstede Volleybal speelt op zondag 22 april de finale van het bekertoernooi tegen Orion Langhenkel Volley in Topsportcentrum Almere. Uiteraard hoopt de Zwolse eredivisionist, die dit weekend nog speelt om plek vijf in de A-League veilig te stellen, op de steun van zoveel mogelijk supporters. Om dit extra aantrekkelijk te maken is er een speciale kortingsactie. Je ontvangt dan kaarten voor de hele dag, inclusief bekerfinale van de vrouwen.

Via de Nederlandse volleybalbond kost een entreekaart voor de finaledag tien euro voor niet-leden, en 7,50 euro voor leden. Landstede kan haar supporters echter entreekaarten voor vijf euro inclusief een gratis T-shirt bieden. Afhankelijk van de animo zorgt Landstede Volleybal bovendien voor een bus die naar Topsportcentrum Almere gaat. De kosten daarvoor bedragen tien euro. Indien je gebruik wilt maken van deze kortingsactie kun je je aanmelden op ticketsno@spmlandstede.nl. Vermeld daarbij naam, telefoonnummer, e-mail, het aantal gewenste kaarten, maat T-shirt (XL, L, M of S) én of je eventueel mee wilt met de bus.

© Annet van Raalten

Landstede Basketbal
Vrijdagavond 30 maart (vanavond) neemt Landstede Basketbal het overigens in de halve finale van de NBB-beker op tegen landskampioen Zorg en Zekerheid Leiden. Ook dat duel wordt in Topsportcentrum Almere gespeeld. Kaarten voor de halve finale zijn nog te koop aan de kassa’s in Almere en kosten vijftien euro. Je krijgt daarvoor eerst de wedstrijd tussen Magixx Playing for Kidsrights - Stepco BSW (19.00 uur) te zien en aansluitend Landstede Basketbal tegen Zorg en Zekerheid Leiden. De winnaars nemen het zondag 1 april om 14.00 uur tegen elkaar op in de finale.

Landstede Volleybal, Volleybal, Basketbal, Landstede Basketbal, Landstede

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws