Landman meldt zich ziek bij Dieze West

| 23-03-2018

Het huwelijk tussen Henry Landman en Dieze West loopt op zijn einde. Naar aanleiding van het nieuws over de aanstelling van Tom IJzerman meldde hij zich ziek en daarom zit hij zaterdag tegen ’s Heerenbroek niet op de bank. Een definitieve breuk lijkt onvermijdelijk. “Dat is voor 99 procent zeker”, meldt Landman.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Dieze West stelde deze week Tom IJzerman aan als hoofdtrainer voor het komende seizoen en dat nieuws moest Landman, naar eigen zeggen, via de media vernemen. Daarop besloot hij zich ziek te melden, in afwachting van een telefoontje van Dieze West. Dat telefoontje kwam er tot dusver niet. “Ik had wel verwacht dat ze contact met mij op zouden nemen, maar dat is niet het geval. Ik ga er dit weekend nog een keer heel goed over nadenken, maar een basis om verder te gaan is er eigenlijk niet. Het gaat heel moeilijk worden en dat is jammer. Echt heel jammer”, vindt Landman.

Danni Boogerd, voorzitter van Dieze West, snapt weinig van het standpunt van Landman. “Als hij er zoveel moeite mee heeft, kan hij mij ook even bellen. Maar daar heeft hij blijkbaar geen behoefte aan. Als ik alles bij elkaar optel, snap ik Henry ook niet. We hebben begin maart bij elkaar gezeten en de intentie uitgesproken om het in ieder geval tot het einde van het seizoen af te maken. Ik heb geen problemen met Henry en wil ook geen problemen met Henry. Als er geen basis is om verder te gaan, dan is dat eenzijdig. Het is een gedoe om niets.”

Voetbal, Dieze West, Henry Landman

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws