Lambada rijdt thuiswedstrijd in IJsselhallen

| 16-01-2014

Het Zwolse Lambada rijdt op zaterdag 25 januari een thuiswedstrijd tijdens de 31ste editie van Salland Olie Indoor Tractor Pulling. In de IJsselhallen is deze wedstrijd de start van het pullingseizoen 2014, waarin Lambada uitkomt met een topmachine. “Het is er maar liefst één met 4 Keith Black Race motoren van elk 3200 PK”, meldt de organisatie.

© Annet van Raalten

In heel Europa wordt reikhalzend uitgekeken naar de 25ste van januari. Tijdens editie 31 van Salland Olie Indoor Tractor Pulling verschijnen er nieuwe klassen en nieuwe deelnemers aan de start en daarnaast heeft de organisatie ook rondom de baan wat aanpassingen gedaan. Zo staan de tribunes dit jaar dicht op de baan, zodat de bezoekers een prima uitzicht hebben op de tachtig meter lange wedstrijdbaan. “De wedstrijden die in Zwolle plaatsvinden staan internationaal zeer hoog aangeschreven. De vele duizenden PK’s die een tractorpulling machine op de baan brengt zorgen al vele jaren voor extase bij de bezoekers.”

Bij Indoor Tractor Pulling is het de bedoeling om zo snel mogelijk een sleepwagen over de baan naar het eind te trekken. De wedstrijden in Zwolle worden op 25 januari gehouden in twee sessies. In sessie één komen de nieuwe klassen in actie. BE-Truck en Light Superstocks zijn er voor het eerst, terwijl ook de Mini Unlimiteds, de Light Modifieds en de Heavy Modifieds ’s middags te zien zijn. Het publiek kan vervolgens in de avondsessie kijken naar de Two Wheel Drives Machines en de klasse ‘Modifieds’, waarna de dag wordt afgesloten met de ALKY-Superstock tractoren. Voor meer informatie en kaartverkoop zie www.indoortractorpulling.nl.

IJsselhallen, Tractor Pulling

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws