Lambada en The Judge actief in IJsselhallen

| 30-01-2020

Voor liefhebbers van tractorpulling is het vrijdag 7 en zaterdag 8 februari twee dagen lang genieten geblazen in de IJsselhallen Zwolle. Op vrijdag klinkt 18.00 uur het startschot voor de Trekkerweb Indoor Farmstock. En op zaterdag gaat 11.00 uur de jaarlijkse Oliehandel.nl Indoor Tractor Pulling van start. De lokale topteams Lambada (Zwolle) en The Judge (Kampen) komen op zaterdag in actie.

© Dennis Vos

Op vrijdag 7 februari binden de sport- en supersporttractoren de strijd met elkaar aan tijdens Trekkerweb Indoor Farmstock. En een dag later staat de 37ste editie van de Oliehandel.nl Indoor Tractor Pulling op het programma en vertonen ‘de grote jongens’ hun kunsten op de kleibaan in Zwolle. De eerste sessie (11.00 uur) start met de Two Wheel Drive trucks. Daarna is het de beurt aan de Light Modifieds. In deze klasse verschijnen Nederlandse toppers, aangevuld met bijvoorbeeld Gators uit Denemarken en Green Monster Mitas uit Duitsland, op de baan. Het internationale gezelschap zet ongetwijfeld een oorverdovende en spectaculaire show neer.

Vervolgens is het de beurt aan de machines in de Limited Superstock-klasse, waarna de eerste sessie wordt afgesloten door de Unlimited Klasse. Een spectaculaire klasse met turbine aangedreven machines en machines met V8-racemotoren van deelnemers uit Denemarken, Engeland, Frankrijk, Duitsland en Italië. Het thuispubliek kan tijdens deze klasse verder genieten van het Zwolse Team Lambada, maar ook van de regiotoppers Bobcat Senior en Rising Star.

© Dennis Vos

De avondsessie start om 18.00 uur. Dit jaar openen de Mini Unlimiteds, gevolgd door de teams die uitkomen in de klasse Vekoma Frictie Superstock. De afsluitende klasse is de Maxam-Tire Modified. Met onder meer het geweld van Lambada (Zwolle) en The Judge (Kampen) wordt deze klasse een ware uitsmijter. Meer informatie en kaartverkoop: www.indoortractorpulling.nl.

IJsselhallen, Autosport, Tractor Pulling

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws