Laatste Night Skate van dit jaar geeft licht

| 19-09-2018

De laatste Night Skate Zwolle van dit jaar is een echte ‘Night’ Skate, want de zon gaat vrijdag 21 september - op de eerste herfstdag van 2018 - al vroeg onder. “Neem daarom lampjes mee, zodat je goed zichtbaar bent. Dat ziet er bovendien super uit”, meldt Schaatsvereniging Zwolle, organisator van het skeelerevenement. Inschrijven is mogelijk via www.nightskatezwolle.nl/inschrijven.

In Park De Wezenlanden wordt om 19.00 uur gestart met de ‘Stunned Warming Up’, om te oefenen met remmen en rijden in een groep. Om 19.30 uur klinkt het startschot voor de tocht over de openbare weg, onder begeleiding van verkeersregelaars en muziek. Iedereen die ‘redelijk goed’ kan skeeleren en 12 jaar of ouder is kan meedoen. De tocht duurt ongeveer twee uur (bijna 15 kilometer). Veiligheid is erg belangrijk en daarom is een helm verplicht. Fila Skates stelt skates en helmen beschikbaar om uit te proberen. En deelname is gratis, maar tijdens de pauze wordt er wel met de pet rondgegaan.

“In augustus hebben we - samen met Ronald Mulder - geld opgehaald voor Stichting MS Research. En dat heeft geresulteerd in een mooi bedrag! Wil je weten hoeveel geld er is opgehaald? Kom dan vrijdag naar de start in Park De Wezenlanden. Rond 19.15 uur overhandigt de jeugd van Schaatsvereniging Zwolle de cheque aan Ronald Mulder en Stichting MS Research.” Kijk voor meer informatie over de Night Skate Zwolle op www.nightskatezwolle.nl.

Ronald Mulder, Schaatsvereniging Zwolle, Skeeleren, Night Skate Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws