L&M Workwear toernooi in WRZV-hallen

| 28-08-2017

Zaalvoetbalvereniging WRZV houdt vrijdag, in samenwerking met L&M Workwear uit Genemuiden, de eerste editie van het L&M Workwear Toernooi. Gedurende deze avond strijden teams uit Genemuiden en de regio Zwolle om de L&M Workwear Trofee. “Dit toernooi mag worden gezien als de kick-off van het zaalvoetbalseizoen en komt uit de koker van L&M Workwear”, laat de organisatie weten.

© Jan Burgman Fotografie

L&M Workwear sponsort al sinds een aantal jaren een team in de WRZV-competitie en is zodoende in de WRZV-hallen uitgekomen. Het toernooi is een jaarlijks terugkerend evenement, georganiseerd door zaalvoetbalvereniging WRZV. Fair Play staat hoog in het vaandel, net als sportiviteit en gezelligheid. En uiteraard wordt er ook reikhalzend uitgekeken naar de derde helft. “Een leuk initiatief van Jacco en Henk Naberman en dat kan natuurlijk op steun van de WRZV rekenen. Het is de bedoeling om het toernooi jaarlijks te organiseren. Het kan zo maar weer een mooi en jaarlijks zaalvoetbalevenement worden”, denkt Freddy Eikelboom, voorzitter van WRZV.

Jacco Naberman, directeur L&M Workwear, kijkt uit naar het toernooi. “We hebben grote affiniteit met sport en natuurlijk ook voetbal. We zijn al jarenlang sponsor van SC Genemuiden en sinds kort ook van de WRZV. Naast het sponsoren van een zaalvoetbalteam, leek het ons leuk om ook een eigen toernooi te organiseren. Er zijn teams uit Genemuiden, die samen met WRZV-teams gaan uitmaken wie de eerste editie wint. We hopen hier een jaarlijkse traditie van te maken.” Het toernooi begint vrijdagavond om 19.00 uur en de prijsuitreiking is omstreeks 23.00 uur.

Voetbal, WRZV-hallen, Zaalvoetbal, WRZV Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws