Krav Maga zelfverdediging in Stadshagen

| 13-07-2012

Vanaf september start in het Bewegingshuis in Stadshagen de cursus Krav Maga. Krav Maga is een verdedigingskunst, die zijn oorsprong heeft in Israël. Het heeft als doel een ieder, man of vrouw, ongeacht lichamelijke conditie, de mogelijkheid te geven zichzelf en naasten op een zo effectief mogelijke manier te leren verdedigen.

In de lessen wordt getraind op de mentale en fysieke weerbaarheid, het vergroten van de lichamelijke conditie, kracht en lenigheid en leren om te gaan met agressie en stress. De lessen worden in Stadshagen verzorgd door Alex Kuiper, één van de hoogst gegradueerde instructeurs ter wereld binnen het systeem (level Expert 2). Kuiper is afgestudeerd aan het CIOS en heeft daarna verschillende gespecialiseerde opleidingen gevolgd. Hij is nu mede-eigenaar en hoofdinstructeur van Institute Krav Maga Netherlands.

De reguliere lessen worden gegeven op maandag van 18.30 tot 19.30 uur en woensdag van 19.15 tot 20.15 uur. Dit is voor mensen van 16 jaar en ouder. Het is de bedoeling dat er ook voor de jeugd tussen 10 en 16 jaar lessen aangeboden gaan worden.

Bewegingshuis, Vechtsporten

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws