KPS stunt met overwinning op kampioen

| 15-09-2017

KPS Steigerbouw heeft het afgelopen week in de hoofdklasse van de WRZV-zaalcompetities voor elkaar gekregen om kampioen Vastgoed Dalfsen over de knie te leggen. De regerend titelhouder kampte met personele problemen en daar maakte KPS dankbaar gebruik van. Mede door twee schitterende goals van KPS-speler Junte won de promovendus met 9-7.

KPS kwam in de eerste helft op een 4-2 voorsprong, maar zag die marge als sneeuw voor de zon verdwijnen. Junte incasseerde een gele kaart en daardoor kreeg Vastgoed Dalfsen de kans om langszij te komen. In de tweede helft wist de nieuwbakken hoofdklasser toch weer afstand te nemen en won het uiteindelijk met 9-7. Het eveneens gepromoveerde KARBA won in haar eerste wedstrijd met 7-4 van Europanel. In de hoofdklasse A nam Gebroeders Postma direct de leiding door met 9-2 te winnen van Kletsen en Proeven. Hanz leek tegen Tabonon met een zege aan de haal te gaan, maar een 4-0 voorsprong was niet voldoende. Met Mo Ali Pour Asli voorop sleepte Tabonon alsnog een punt uit het vuur: 4-4. Stip Entertainment en Diaspora vermaakten het publiek en uiteindelijk bleek eerstgenoemde met 6-5 te sterk.

In de eerste klasse A blijft debutant LPB '17 maar winnen. Ditmaal ging het met 6-1 voorbij aan Cycloon Zwolle en daardoor staat de ploeg nu alleen aan kop. Old Stars United pakte de eerste drie punten door met 6-2 te winnen van ZVV Present, terwijl Ballin met 7-4 te sterk was voor VIPS. Kljelvik-SVI tegen FC Auto Siero eindigde in een 10-4 overwinning voor Kljelvik-SVI. Voor meer informatie, uitslagen en het programma voor de komende week kun je kijken op www.wrzvzaalvoetbal.nl.

Voetbal, WRZV-hallen, Zaalvoetbal, WRZV Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws