Koplopers in WRZV-hallen blijven winnen

| 09-02-2018

In de WRZV-zaalcompetities blijven de lijstaanvoerders maar winnen. Tweedeklasser Bluefinger Wolves had deze week een zware avond tegen Bever Boys, maar won uiteindelijk toch met 1-2. In de eerste klasse B kruisden titelkandidaten Marrakech en Exstudiantes Zwolle de degens en ook in die wedstrijd was de koploper het sterkst. Marrakech won met 4-6.

In diezelfde competitie was De Blije Kornuiten met 5-4 te sterk voor Hermanos en Nico Brillen kwam flink tekort tegen De Blauwe Muggen. Er werd met 3-12 gewonnen. Zwolle Zuid won met 7-1 van Atletico Zwolle en Anico speelde met 2-2 gelijk tegen ZWB. De tweedeklassers Mooie Mannen Brigade en Café de Hetebrij deden amper voor elkaar onder, maar toch ging eerstgenoemde uiteindelijk met een zege aan de haal: 1-2. De supporters van PEC Zwolle wonnen weer eens een wedstrijd en haalden met 8-2 flink uit tegen Absens Carens 2, terwijl FC Blikkie enigszins in het spoor van de koploper bleef. Blikkie won met 9-4 van TGL Football. Motivo was op de late avond, in een ietwat ruw duel, met 4-3 te sterk voor De Haan Caravans.

In de tweede klasse B wist koploper All Stars wederom een wedstrijd om te zetten in winst, want tegen The Black Ties werd er met 5-3 gewonnen. Nummer twee All Stars zag de achterstand oplopen naar elf punten, want door een 7-7 gelijkspel tegen Macs Moves verloor het opnieuw punten. Campingteam 3 en FC Pitt speelden met 3-3 gelijk. In de hoofdklasse B stond de topper tussen New York Pizza en FC Hummel op het programma. FC Hummel was met 9-6 te sterk en blijft zo in het spoor van KSP Steigerbouw.

Voetbal, WRZV-hallen, Zaalvoetbal, WRZV Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws