Koploper Bluefinger Wolves gaat onderuit

| 10-11-2017

In de WRZV-zaalcompetities heeft tweedeklasser Café de Hetebrij afgelopen week voor een daverende verrassing gezorgd. Koploper Bluefinger Wolves werd op een 6-3 getrakteerd, waardoor De Mooie Mannen Brigade alleen koploper in de tweede klasse A is. “Ja, we hebben verloren. Als je zelf de kansen mist en tegelijkertijd de organisatie achterin niet op orde hebt, dan vraag je erom”, concludeert Wolves-aanvoerder Christian van Vilsteren.

In de tweede klasse A moest ook De Haan Caravans een nederlaag slikken. Het artiestenteam moet het vooralsnog hebben van de gezellige derde helft, want ook de derde wedstrijd op rij werd verloren. Bever Boys was met 9-4 te sterk. In de hoofdklasse A verdedigde Gebroeders Postma de koppositie met verve, want promovendus HANZ werd met 4-2 verslagen. HubTo won haar tweede wedstrijd van het seizoen door Bola-Lah! Satu met 9-4 te verslaan en Tabonon Sportschool won in een doelpuntrijk duel met 14-7 van Kletsen & Proeven. Bola Lah! was met 4-2 te sterk voor Bafana-Bafana. In de eerste klasse won Atletico Zwolle verrassend met 11-2 van FC United en kreeg EXACT Software wederom een flink pak op de broek: tegen Kjelvik/SVI werd het 9-18.

Op de woensdagavond blijven de koplopers in de verschillende eerste klassen het goed doen. Innofeet haalde flink uit door Kameroen met 11-2 terug te wijzen en Aqua Comfort uit Zwartewaterland was met 7-0 te sterk voor zvt Edon. Zvv Pruts en Salverda Bouw 1 raakten verder achterop door met elkaar de punten te delen: 6-6. Het spectaculaire duel tussen Dozend/Krijtje FC en Bordeaux werd in de slotseconde beslist. Het was Mark Hogeboom die Bordeaux Groen de eerste zege van het seizoen bezorgde (5-4). FC Hummel en KPS Steigerbouw geven elkaar geen ruimte door de wedstrijden te blijven winnen. De Steigerbouwers wonnen met 7-5 van Karba en FC Hummel versloeg titelverdediger Vastgoed Dalfsen met 10-4.

Voetbal, WRZV-hallen, WRZV Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws