Koningsspelen op drie Zwolse sportparken

| 25-04-2013

SportService Zwolle sluit de Nationale Sportweek 2013 vrijdag 26 april af met de buurtsportdag/Koningsspelen. Zo’n 2.100 basisschoolkinderen, verspreid over drie sportparken (De Verbinding, De Pelikaan en Marslanden), maken op deze dag kennis met verschillende sport- en beweegmogelijkheden die door sportverenigingen op desbetreffende sportparken worden aangeboden.

Op de oranje versierde sportparken verzamelen zich vrijdagochtend kinderen uit de groepen 5 tot en met 8 van de Zwolse basisscholen. Om 8.45 uur starten de kinderen, ter gelegenheid van de troonswisseling, met een gezond en bovenal feestelijk Koningsontbijt. Het doel van SportService Zwolle met de buurtsportdag is de kinderen op een leuke en afwisselende wijze kennis te laten maken met het aanbod van Zwolse sportverenigingen. De slogan van de buurtsportdag is dan ook: ‘Ontdek jouw sport’. Daarnaast is het voor de verenigingen een mogelijkheid zich te profileren bij de doelgroep.

SportService Zwolle, Sportpark De Pelikaan, Sportpark Marslanden, Sportpark De Verbinding, Nationale Sportweek, Buurtsportdag

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws