Koningsspelen live op het jeugdjournaal

| 15-04-2016

De Zwolse Koningsspelen van vrijdag 22 april worden live uitgezonden door het Jeugdjournaal. Het televisieprogramma maakt een speciale uitzending rond de Koningsspelen en Zwolle is, naast Amsterdam en Rotterdam, één van de locaties waar de live registratie vandaan komt. De openingshandelingen worden in Zwolle gedaan door de wethouders René de Heer, Jan Brink en Ed Anker.

De supervisie over de Koningsspelen is in handen van SportService Zwolle, dat samen met de nodige sportverenigingen een mooie sportdag in elkaar zet. Op iedere locatie wordt gezamenlijk een ontbijt genuttigd en vervolgens met elkaar gedanst op het lied Hupsakee! van Kinderen voor Kinderen. Om 10.00 uur begint het sportprogramma. Op sportpark De Marslanden geeft wethouder René de Heer het startsein en op sportpark De Verbinding is die eer weggelegd voor wethouder Jan Brink. Ed Anker verricht de opening bij Windesheim. Verder worden er nog activiteiten georganiseerd bij het Thomas a Kempis College, op de sportparken De Weide Steen en Het Hoge Laar en in zwembad De Vrolijkheid.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl
SportService Zwolle, Sportpark De Weide Steen, Sportpark Marslanden, Sportpark De Verbinding, Hogeschool Windesheim, Calohal, Sportpark Het Hoge Laar, Zwembad De Vrolijkheid, Koningsspelen, Wethouder René de Heer

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws