‘Komst oud-PEC Zwolle leuk voor publiek’

| 22-12-2017

Zaalvoetbalvereniging WRZV verwelkomt tijdens de IJsselcup van donderdag 28 en vrijdag 29 december onder andere Oud PEC Zwolle. Spelers als Wiljan Pluim, Arne Slot, Tom IJzerman, Henk van Steeg, Jakko Slot, Lodewijk de Vries en Mike Willems zijn te zien in de WRZV-hallen, waar verder nog vijftien teams in actie komen. “Ik verwacht, met dit sterke deelnemersveld, een hoge amusementswaarde voor het publiek”, aldus WRZV-voorzitter Freddy Eikelboom.

© Jan Burgman Fotografie

De poule-indeling voor de IJsselcup levert een aantal mooie derby's op. Zo spelen in poule 1 Hattem en Hatto Heim tegen elkaar en gaan in poule 2 Heerde en SEH elkaar treffen. In poule 3 kruisen Wijthmen en VSW de degens, terwijl ook Dieze West, KHC en Oud PEC zichzelf in die poule terugvinden. De eerste poule-wedstrijden staan geprogrammeerd voor donderdag 28 december. Op vrijdag 29 december worden de laatste poule-wedstrijden gespeeld, waarna het toernooi overgaat naar de kruisfinales. “Van WVF, KHC, DOS Kampen en de teams van de Veluwe verwacht ik veel, omdat die veel zaalvoetballers herbergen. Ik kijk er in ieder geval naar uit”, zegt Eikelboom.

Voor de nummers één tot en met drie liggen er geldprijzen klaar. De winnaar ontvangt de wisselbeker en een cheque van duizend euro. Op beide speeldagen wordt de avond afgesloten met live muziek van de Zwolse zangers Wesley Wolters en Jordy van Vilsteren. “Iedereen is van harte welkom om de wedstrijden te bezoeken. De eerste wedstrijden starten om 18.30 uur en de toegangsprijs per speelavond is 2 euro per persoon. Jeugd tot en met 15 jaar kan gratis naar binnen.”

Voetbal, WRZV-hallen, Zaalvoetbal, WRZV Zwolle, IJsselcup

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws