KNVB wil meer meisjesvoetbal in Zwolle

| 13-04-2011

KNVB district Oost start binnenkort met een serie voetbalclinics speciaal gericht op jonge meiden. In samenwerking met SportService Zwolle en drie Zwolse verenigingen hoopt de bond de doelgroep te kunnen overtuigen dat voetbal lang niet meer alleen voor jongens is en écht leuk is om te doen. Deelname aan de clinics is gratis.

Meisjes uit Zwolle in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar kunnen tijdens drie middagen kennis maken met voetbal. Op vrijdag 29 april is de eerste clinic bij Zwolsche Boys op sportpark Jo van Marle. De training begint om 15.30 uur en duurt een uur. Op vrijdag 13 mei om 16.00 uur start de tweede clinic op sportpark De Marslanden. De laatste clinic begint weer om 15.30 uur en wordt gehouden bij HTC op sportpark De Pelikaan. Wil je graag meedoen? Meld je dan aan roos.brouwerno@spmknvb.nl">door een mail te sturen naar Roos Brouwer van de KNVB. Voor vragen kun je ook bij Roger Knoops (038-4236686) van SportService Zwolle terecht.

Voetbal, SportService Zwolle, Zwolsche Boys, KNVB, SV Zwolle, Sportpark De Pelikaan, HTC, Sportpark Marslanden, Sportpark Jo van Marle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws