Kickbokser Overdijk wint partij in Utopia

| 12-10-2015

Kickbokser Bjorn Overdijk heeft zaterdagavond tijdens het Utopia Gala zijn wedstrijd winnend weten af te sluiten. De vechter van Tabonon trad aan op het terrein van het gelijknamige televisieprogramma en won zijn partij uiteindelijk op punten. “Hij heeft maar weer eens bewezen dat hij een echte vechtersmentaliteit heeft en nooit opgeeft”, meldt Tabonon.

De bewoners van Utopia, een televisieprogramma op SBS 6, zijn in de ban geraakt van het kickboksen. Daarop besloten zij een gala te organiseren, waar Overdijk voor werd uitgenodigd. Het was voor hem zijn eerste partij in de C-klasse en direct had hij succes. De vechter wist zijn tegenstander meerdere rake stoten op het hoofd en lichaam te geven, waardoor hij won op punten. Op de zondag maakte Lennart van Arendonk zijn opwachting op het gala van Meijro Gym in Wormer. Hij vocht zijn tweede MMA-partij en die sloot hij af met een gelijkspel. “Lennart mag trots zijn op wat hij heeft laten zien.”

Eerder in het weekend waren er ook al vechters van Tabonon actief op het NK Grappling. Grappling is een worstelsport waarbij het doel is om je tegenstander te laten afkloppen via een overstrekking of een verwurging. De vechter met het beste resultaat over drie dagen mocht zich laten kronen tot Nederlands kampioen. Dat was voor Tabonon nog een treetje te hoog, al lieten de Zwolse vechters wel mooie dingen zien. Drie leden wisten de finales te bereiken, maar gewonnen werd er niet. Over twee weken is er een gala in Drachten, waar drie kickboksers en een MMA-vechter in actie komen.

Kickboksen, Vechtsporten, Tabonon Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws