Kennedymars voor de derde keer in Zwolle

| 19-05-2014

Voor de derde keer start er vrijdag 23 mei om 22.00 uur een Kennedymars in Zwolle. Deze wandeltocht wordt georganiseerd door de Zwolse Wandel Verenigingen in samenwerking met Stichting CareClowns. De opbrengst van dit evenement is dan ook bestemd voor CareClowns, het zusje van Stichting CliniClowns. De CareClowns verzorgen leefplezier en aandacht voor ouderen.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

In tegenstelling tot de voorgaande edities wordt er niet gestart in het centrum van Zwolle, maar bij het clubhuis van de Zwolse Wandel Verenigingen: Het Wandelhonk, Veemarkt 35 in Zwolle. Iedereen kan meedoen, want er zijn verschillende afstanden. Vrijdag wordt er om 22.00 uur gestart met de tocht van 80 kilometer. Deze wandelaars maken vier lussen en keren elke keer terug bij Het Wandelhonk. Om 22.00 uur starten ook de nachtmarathon (42 kilometer) en de halve nachtmarathon (21 kilometer). Zaterdagochtend 24 mei tussen 6.00 en 7.30 uur is het mogelijk te beginnen aan de dagwandelmarathon (42 kilometer). Voor de halve dagwandelmarathon (21 kilometer) moet je tussen 9.00 en 10.00 uur starten.

Ben jij niet van de lange afstanden, dan is er tussen 10.00 en 11.00 uur gelegenheid om te beginnen aan de mini-Kennedymars van 8 kilometer. Voor iedereen is er een medaille te verdienen. De vaste groep route-uitzetters van de Zwolse Wandel Verenigingen heeft weer mooie wandelingen samengesteld.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl
Wandelen, Zwolse Wandel Verenigingen, Kennedymars Zwolle, CareClowns

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws