Kamran: ‘Reis naar Thailand was prachtig’

| 11-06-2018

Tabonon-eigenaresse Hanieh Kamran kijkt terug op een zeer geslaagd trainingskamp in Thailand, waar zij samen met twaalf leden van Tabonon twee weken lang verbleef. Eén van hen, Ahmad Gholamzadeh, vocht er tevens een professionele partij tegen een Thaise kickbokser in het Samui International Muay Thai Stadium.

De twaalf Tabonon-leden trainden op het Thaise eiland Ko Samui, een tropisch eiland dat zo’n 500 kilometer ten zuiden van Bangkok ligt. Twee weken lang trainden en verbleven de leden bij Superpro Samui, een thaiboks-trainingskamp waar ook Nederlandse topvechters als Alistair Overeem en Faldir Chahbari trainden. Voor Ahmad Gholamzadeh stond er een wedstrijd van vijf rondes van drie minuten op het programma, maar de wedstrijd werd al in de eerste ronde door Gholamzadeh beslist. Hij won na anderhalve minuut in de eerste ronde op knock-out, met een hoekstoot en een opstoot.

De reis naar Thailand werd geïnitieerd vanuit Tabonon, maar werd geregeld door de deelnemende leden zelf. Zij werden tijdens de reis begeleid door Tabonon-eigenaresse Hanieh Kamran. “Het was mijn droom om leden van mijn sportschool mee te nemen naar Thailand. Als 19-jarig meisje heb ik er zelf getraind en een wedstrijd gevochten. Dat was een prachtige ervaring die ik mijn leden ook graag een keer wilde bieden. Als leraar wil ik mensen dingen leren en wil ik ze kansen en mogelijkheden bieden, waar dan ook. De reis naar Thailand was het prachtige resultaat hiervan.”

Kickboksen, Vechtsporten, Tabonon Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws