Kampioenschap verstoppen op Marslanden

| 05-09-2017

Stichting Sportpark Marslanden organiseert op dinsdag 12 september de eerste editie van het Zwols Kampioenschap Verstoppen. In het kader van de Nationale Sportweek laat het sportpark de populaire Verstoppertjes Arena terugkeren en mede daarom is besloten om een kampioenschap te organiseren. De teams bestaan uit minimaal vijf personen. “Wees er snel bij, want vol is vol. Er kunnen maar acht teams per categorie meedoen”, laat de organisatie weten.

Er wordt gestreden tussen teams bestaande uit minimaal vijf personen, die vijf euro per team betalen. Het doel is om punten te verzamelen, maar uiteraard ook om niet gevonden te worden. “Andere teams houden je in de gaten via tv-schermen en met behulp van Walkie Talkies. Ben jij er met je team klaar voor en wil je jezelf kronen tot Zwols Kampioen Verstoppen? Geef je dan nu op via www.nationalesportweekzwolle.nl”, zo luidt de oproep. Om 15.30 uur is het de beurt aan deelnemers uit de groepen 6 tot en met 8. Vanaf 18.30 uur komen jongeren van 12 tot en met 18 jaar in actie en om 20.00 uur gaan volwassenen de arena in. Van 22.00 tot 23.00 uur is er nog 'Hide & Seek in the dark' met black lights. Dit is toegankelijk voor maximaal vijftig personen.

De Verstoppertjes Arena op Sportpark Marslanden staat er van 12 tot en met 22 september. Het is mogelijk om de Arena te reserveren op een eigen gewenst moment. Kosten voor een groep van 25 personen bedragen vijftien euro per uur. “Je krijgt er spelleiding bij, drinken en een groepsfoto”, laat de organisatie nog weten.

Sportpark Marslanden, Nationale Sportweek

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws