Kampioen Ulu Spor versterkt zich in breedte

| 11-06-2018

Zondagclub Ulu Spor, dat zich vier weken geleden al kroonde tot kampioen van de vijfde klasse in het district Noord, heeft zich voor aankomend seizoen vooral in de breedte versterkt. Harun Kafali en Kerem Kurt komen over CSV ’28, Mustafa Kafali verruilt Dieze West voor ‘buurman’ Ulu Spor en Yunus Sevinc trekt na lange tijd zijn voetbalschoenen weer aan.

© Jan Burgman Fotografie

De snelle Harun Kafali droeg het afgelopen seizoen het shirt van CSV ’28 en keert na één seizoen terug bij Ulu Spor, waar hij in het verleden doorgaans speelde als opkomende middenvelder of buitenspeler. Bij CSV ’28 werd Kafali ingezet als back en ook op die positie bleek hij goed uit de voeten te kunnen. Net als Harun Kafali maakt ook Kerem Kurt de overstap van CSV naar Ulu Spor. Kurt is een jong talent, die de afgelopen seizoenen bij CSV heeft gevoetbald. Daar heeft hij laten zien dat hij vooral als aanvallende middenvelder over de nodige potentie beschikt.

Versterking Mustafa Kafali is eveneens een jonge speler. Hij droeg de afgelopen twee seizoenen het shirt van Dieze West, waarmee hij een teleurstellend jaar achter de rug heeft. Mede daarom heeft hij besloten de overstap te maken naar Ulu Spor, om zich te voegen bij zijn familieleden Sefa en Harun Kafali. Tot slot keert er met Yunus Sevinc een oude bekende terug in de selectie van Ulu Spor. Na lange afwezigheid trekt hij de voetbalschoenen weer uit de kast. Sevinc staat bekend als een goede en sterke verdediger, die eveneens op de backpositie inzetbaar is.

Voetbal, Ulu Spor

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws