Kamil Tasdan: ‘Petje af voor mijn ploeg’

| 16-03-2015

Vierdeklasser FC Ulu Spor heeft het zondagmiddag nagelaten om de voorsprong op concurrent OVC ’21 te vergroten. De Zwollenaren keken tot tweemaal toe tegen een achterstand aan, maar uiteindelijk bracht Sefa Kafali zijn ploeg op de valreep een punt: 2-2. “Er heerst een kleine teleurstelling. Wij hebben de kans gehad om uit te lopen op een concurrent”, vertelt trainer Kamil Tasdan.

© Hayder Al Shaboot
© Hayder Al Shaboot

Het eerste kwartier van de wedstrijd was zondag overduidelijk voor Ulu Spor. De Zwolse formatie vertoonde prima spel, maar kon dat niet omzetten in een voorsprong. Na een kwartier greep OVC ’21 de macht en drong het Ulu Spor terug. In kort tijdsbestek had de uitploeg het treffen al kunnen beslissen, maar het bleef bij een rake vrije trap van Robin Meijerink. Na de rust oogden de Zwollenaren sterker. De ploeg speelde met veel dreiging naar voren en kwam door een treffer van Sefa Kafali op gelijke hoogte. Lang kon Ulu Spor daar echter niet van genieten, want vijf minuten later bracht Joost Meijerink de bezoekers opnieuw aan de leiding.

OVC ’21 leek in de strijd tegen degradatie met drie belangrijke punten aan de haal te gaan. Joost Meijerink rekende zich met zijn mogelijk winnende doelpunt al rijk, maar in de slotfase was daar opnieuw Kafali. Op aangeven van Rachid Lahzal schoot hij de bal wederom geweldig in de kruising, waardoor Ulu Spor ternauwernood een punt aan het duel overhield. “Petje af voor mijn ploeg, Ze hebben er alles aan gedaan om toch nog een punt te pakken”, stelt Tasdan, die vol lof was over Sefa Kafali. “Hij schiet ze er op trainingen altijd in en wij vroegen ons af waarom hij dat nooit in de wedstrijden doet. Misschien moet ik hem voortaan maar voorin opstellen.”

© Hayder Al Shaboot
Voetbal, Ulu Spor, Vierde klasse H, Kamil Tasdan

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws