Jubilaris Swol 1894 zoekt naar oud-leden

| 20-08-2019

Swol 1894 bestaat dinsdag precies 125 jaar en in het kader daarvan is de club op zoek naar oud-leden. De Zwolse zwemvereniging houdt vanwege deze mijlpaal op 21 september een receptie en ook oud-leden zijn dan welkom.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Het jubileumjaar van Swol werd afgetrapt op 7 januari, toen er tijdens het snerttoernooi een jubileumlogo werd onthuld. Ook zijn er in 2019 al diverse landelijke zwemevenementen naar Zwolle gehaald, zoals het open Nederlands kampioenschap zwemmen voor masters (ONMK) en het Nederlands jeugdkampioenschap synchroonzwemmen (NJK). Daarnaast zijn er diverse andere zwemevenementen georganiseerd, zoals een sponsor zwemmarathon met mindervalide sporters (in samenwerking met VG Sport) en de nationale schoolzwemkampioenschappen. “Uiteraard geven we tijdens de City Swim Zwolle op 31 augustus ook acte de présence, want dan organiseren we een toernooi in de Zwolse stadsgracht. Dit toernooi heeft plaats bij De Hofvlietvilla”, laat de vereniging weten.

Receptie en feestavond
Swol 1894 sluit het jubileumjaar op 21 september af, als er een feestdag op het programma staat. Er zijn activiteiten voor de jeugd, er is een receptie en aansluitend volgen er een buffet en een feestavond. Ook wordt er een lustrumboek gepresenteerd. “Bent u betrokken bij Swol of betrokken geweest? Dan nodigen wij u van harte uit voor de receptie”, zo luidt de oproep. Tickets zijn te verkrijgen via een speciale site en daarmee ben je welkom bij de receptie, het buffet en de feestavond. Oud-leden die alleen naar de receptie komen of vragen hebben, kunnen mailen naar lustrumcommissie125jaarno@spmswol1894.nl.

Waterpolo, Swol 1894, Zwemmen, Synchroonzwemmen

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws