Joram Hendriks kondigt vertrek bij SVI aan

| 23-11-2019

Joram Hendriks vertrekt aan het einde van het huidige voetbalseizoen als hoofdtrainer bij SVI. Ondanks het feit dat de Zwolse ploeg meedoet om de bovenste plekken in de eerste klasse E (district Noord), heeft Hendriks besloten er een punt achter te zetten. Wie Joram Hendriks gaat opvolgen is op dit moment nog niet bekend.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

“Ik wil het seizoen bij SVI afmaken met energiek en aanvallend voetbal, waarbij we gaan proberen om hierin verdere stappen te maken en als team steeds completer te worden in ons spel” reageert Hendriks. De Zwolse oefenmeester, die bezig is aan zijn vierde jaar als hoofdtrainer van SVI, geeft verder aan dat hij - naast zijn fulltime werkzaamheden als hoofdtrainer van PEC Zwolle O16 - open blijft staan voor een nieuwe uitdaging bij een passende en ambitieuze amateurclub.

Onder leiding van trainer Joram Hendriks heeft SVI de afgelopen jaren een positieve ontwikkeling doorgemaakt. Zo is de Zwolse club in zijn periode onder andere twee keer gepromoveerd, waardoor SVI haar wedstrijden nu afwerkt in de eerste klasse. Volgens SVI-voorzitter Arjan Jansen mede dankzij de inzet, betrokkenheid, passie en voetbalinzichten van Hendriks.

Voetbal, SVI, Joram Hendriks

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws