Joram Hendriks gaat SVI combineren met PEC

| 03-09-2019

Joram Hendriks gaat zijn rol als hoofdtrainer bij SVI combineren met een fulltime dienstverband bij PEC Zwolle. De succesvolle oefenmeester wordt trainer van PEC Zwolle onder 16. “Het wordt pittig, maar ik denk dat het te combineren is”, vertelt de Zwollenaar over zijn nieuwe job.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Het worden drukke tijden voor de voetbaltrainer, want Hendriks doet ook nog de opleiding UEFA A. Afgelopen seizoen liep hij al even stage binnen de jeugdopleiding van PEC Zwolle en daar liet hij een goede indruk achter. Toen de club hem benaderde, was de keuze snel gemaakt. “Dit is iets wat ik ambieer en dat heb ik ook altijd uitgesproken. Binnen PEC is er ook heel veel kennis aanwezig, dus ze kunnen mij goed helpen met de trainerscursus. Het is uitstekend voor mijn ontwikkeling”, laat Hendriks weten.

Het zorgt er wel voor dat hij veel van huis is. “Er zijn mensen die zich verbazen dat ik overdag met voetbal bezig ga en 's avonds weer. Maar ik vind dat hartstikke mooi en daarom maak ik ook deze stap.” Met SVI speelt Hendriks aankomend seizoen voor het eerst in de clubhistorie in de eerste klasse. Dat doet de Zwolse club in het district Noord.

Voetbal, SVI, Joram Hendriks, PEC Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws