Joost Broerse van PEC naar FC Utrecht

| 05-06-2018

Joost Broerse vertrekt bij PEC Zwolle. De commercieel directeur maakt de overstap naar FC Utrecht, waar hij vanaf uiterlijk 1 september dezelfde functie gaat bekleden. Broerse is sinds de zomer van 2015 actief in de directie van PEC, daarvoor stond hij drie seizoenen op het veld in Zwolle. “Ik vertrek met pijn in het hart. De afgelopen seizoenen heb ik met veel enthousiasme en energie bij PEC Zwolle gewerkt”, stelt Broerse.

© Annet van Raalten

De voormalig verdediger, die ook als speler actief was voor FC Utrecht, is blij met de kans die hij in Zwolle kreeg. “Deze club heeft mij na mijn voetbalcarrière een unieke kans gegeven en daar ben ik met name Adriaan Visser en Gerard Nijkamp dankbaar voor. Nu komt er met FC Utrecht alleen een prachtige kans voorbij. Het voelt als een goede vervolgstap, na drie mooie seizoenen in Zwolle. Graag maak ik van de gelegenheid gebruik om de directie, medewerkers, sponsoren en supporters van de club te bedanken voor een prachtige periode in mijn carrière.”

Voorzitter Adriaan Visser: “Voor onze club is het spijtig dat Joost vertrekt. In de afgelopen drie jaar heeft hij met zijn afdelingen grote stappen gezet. Ondanks dat wij Joost deze overgang van harte gunnen, is het gevoel wat dubbel. We waren graag met hem doorgegaan. Aan de andere kant is het een goed teken, dat, naast voetballers, ook directieleden en medewerkers van de club in de interesse staan van andere clubs. Dit toont aan dat wij als club in staat zijn mensen op te leiden en te ontwikkelen.”

Voetbal, Eredivisie, PEC Zwolle, Joost Broerse, Adriaan Visser

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws