Jolanda Strijk nieuwe voorzitter CSV '28

| 12-09-2017

CSV '28 heeft het voor elkaar gekregen om een compleet nieuw bestuur te vinden. Op de Bijzondere Algemene Ledenvergadering van maandag vond de benoeming van de nieuwe bestuursleden plaats, waaronder ook die van Jolanda Struijk. Zij gaat acteren als voorzitter, terwijl Cor Kuiper de functie van secretaris gaat bekleden. Rob Kroeze is de nieuwe pennigmeester.

© CSV '28

CSV kende sinds 26 juni een interim-bestuur, nadat het vorige bestuur de noodklok luidde over het voortbestaan van de club. Er waren onvoldoende nieuwe bestuursleden te vinden die het stokje over wilde nemen. Onder begeleiding van SportService Zwolle is een traject gevolgd om de toekomstbestendigheid van de club te versterken. Uiteindelijk zijn de aanbevelingen verwerkt in het adviesrapport 'CSV '28 op weg naar Verbinding'. “Het nieuwe bestuur heeft met dit adviesrapport een mooi document in handen om verder te bouwen aan een toekomstbestendig CSV '28”, laat de vereniging weten. Het nieuwe bestuur bestaat uit tien leden, waarvan twee leden een gezamenlijke stem hebben.

Naast de voorzitter, penningmeester en secretaris worden de overige taken uitgevoerd door Remco Schotman (technische zaken), Nicole Henschen en Steven Dekker (voetbalzaken), Amko de Groot (facilitaire zaken), Sybrand Kramer (HRM), Linda Westerkamp (communicatie) en Mustafa Celep (commercie).

Voetbal, CSV ‘28

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws