John Diender blijft aan bij HFC Storica

| 13-01-2014

John Diender en HFC Storica blijven ook aankomend seizoen aan elkaar verbonden. De trainer stapte begin dit seizoen in na het vertrek van collega Chris Sorries en die samenwerking bevalt goed. Er waren dan ook maar weinig gesprekken nodig om tot een contractverlenging te komen. “Binnen tien minuten waren we er wel uit. Het bevalt van beide kanten prima, maar er moet ook nog veel gebeuren. Daar gaan we voor”, laat Diender in een reactie weten.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

HFC Storica promoveerde afgelopen seizoen als kampioen naar de derde klasse C en daarin staat het halverwege op een zevende plaats. Diender verwacht dat zijn ploeg in de toekomst nog hogere ogen kan gooien. “We hebben een leuke spelersgroep, vol met potentie. Vijf spelers hebben de leeftijd van 17, 18 jaar en de andere spelers hebben ook voldoende kwaliteit. We moeten stabieler worden om bovenin mee te draaien, uiteindelijk is de ambitie om een gooi te doen naar de tweede klasse. En daar draag ik graag mijn steentje aan bij”, aldus de oefenmeester.

Ook WVF gaat nog een seizoen langer door met de huidige trainer. Freddy Smit en de koploper in de eerste klasse D waren afgelopen week op trainingskamp in Malaga, daar waar het nieuws bekend werd gemaakt. Onder de supervisie van Smit doet WVF het in de eerste klasse boven verwachting. Na de helft van de wedstrijden is de Zwolse formatie koploper, met twee punten voorsprong op concurrent DFS Opheusden. Zaterdag wordt de competitie weer hervat, dan neemt de ploeg het in eigen huis op tegen DOS ’37.

Voetbal, Freddy Smit, WVF, Derde klasse C, HFC Storica, Eerste klasse D, John Diender

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws