Jo van Marle toernooi terug in WRZV-hallen

| 21-06-2019

Het Jo van Marle zaalvoetbaltoernooi keert terug in de WRZV-hallen. Dat heeft het Samenwerkingsverband Zwolse Voetbalverenigingen (SVZV), in overleg met het WRZV-bestuur, besloten.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

“De komende maanden treden wij met meer info naar buiten”, meldt Rob van Tilburg namens de organisatie, die verder laat weten dat het toernooi traditiegetrouw plaats heeft in de dagen tussen Kerst en de jaarwisseling. Jarenlang werd het toernooi voor Zwolse eerste (veld)teams in de WRZV-hallen gespeeld. In 2016 verhuisde het evenement naar het Landstede Sportcentrum, waar de veldvoetballers twee edities (2016 en 2017) afwerkten. Eind 2018 ging er vanwege organisatorische redenen een streep door het Jo van Marle zaalvoetbaltoernooi.

En nu keert het traditionele toernooi dus terug in de WRZV-hallen. “Het is altijd een gezellig toernooi, waar alle Zwolse voetballiefhebbers elkaar treffen”, reageert WRZV-voorzitter Freddy Eikelboom, die slot nog laat weten dat de strijd om de IJsselcup verhuist naar een ander moment in het jaar.

Voetbal, WRZV-hallen, Jo van Marle zaalvoetbaltoernooi, Zaalvoetbal

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws