Jo van Marle toernooi met tien ploegen

| 08-12-2017

Het traditionele Jo van Marle zaalvoetbaltoernooi verwelkomt op woensdag 27 en donderdag 28 december tien Zwolse ploegen. Het zaaltoernooi voor veldvoetballers wordt opnieuw gehouden in het Landstede Sportcentrum, waar Dieze West, Wijthmen, VSW en HFC Storica niet van de partij zijn. “Dit toernooi is van en voor de Zwolse voetbalclubs. De dagen staan in het teken van sportiviteit en respect”, meldt de organisatie.

De Zwolse Voetbal Federatie neemt de organisatie van het toernooi voor haar rekening en kiest opnieuw voor het Landstede Sportcentrum als plaats van handeling. “Het sportcentrum is een aansprekende locatie met mogelijkheden voor grote toeschouwersaantallen, veel faciliteiten en heeft een echte sportuitstraling. We hopen op een spraakmakend toernooi, met veel voetbaltalent en een hele gezellige sfeer.” Op de deelnemerslijst staan de volgende verenigingen: Berkum, WVF, HTC, Ulu Spor, ZAC, Zwolsche Boys, CSV ’28, Be Quick ’28, SVI en SV Zwolle.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl
VV Berkum, Voetbal, Be Quick ’28, ZAC, SVI, WVF, Zwolsche Boys, CSV ‘28, SV Zwolle, HTC, Ulu Spor, Jo van Marle zaalvoetbaltoernooi, Zaalvoetbal

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws