Jo van Marle toernooi met ‘pittige’ poule B

| 07-12-2013

De loting voor het jaarlijkse Jo van Marle zaalvoetbaltoernooi, dat dit jaar plaats heeft op vrijdag 27 en zaterdag 28 december, is verricht. En zonder twijfel kan poule B als de ‘poule des doods’ worden bestempeld. In deze poule nemen onder andere titelverdediger Berkum, eersteklasser WVF, veelvuldig winnaar Be Quick ‘28 en HFC Storica (winnaar 2011) het tegen elkaar op. SV Zwolle, CSV ‘28 en ZAC maken de ‘pittige’ poule compleet.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Dieze West, vorig jaar verliezend finalist, behoort ook dit jaar tot de favorieten voor de eindzege in de WRZV-hallen. De ploeg van trainer Marcel Boudesteijn is ingedeeld in poule A met Zwolsche Boys, SVI, Edon, HTC, Wijthmen en Ulu Spor. Grote afwezige tijdens deze editie is VSW. De formatie uit Windesheim was vorig jaar wel van de partij, maar ontbreekt eind december in de WRZV-hallen. De organisatie van het zaaltoernooi voor veldvoetballers is traditiegetrouw in handen van het Overlegorgaan Zwolse voetbalverenigingen. Coördinator Luciën van Peer kijkt al met smart uit naar het toernooi. “Het is steeds weer een genot om te zien dat spelers van verschillende verenigingen elkaar na de wedstrijden opzoeken”, stelt Van Peer, die veel verwacht van de finalisten van 2012.

“Naar verwachting zullen Berkum en Dieze West weer hoge ogen gooien in de strijd om het eremetaal. Maar wij laten ons graag verrassen door andere verenigingen, want zoals altijd blijft de uitkomst onzeker en de bal rond.” De eerste wedstrijden beginnen vrijdag 27 december om 18.30 uur. De tweede en tevens laatste speeldag start om 14.00 uur. De grote finale staat voor 28 december 17.00 uur op het programma.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl
Voetbal, Jo van Marle zaalvoetbaltoernooi, Overlegorgaan Zwolse voetbalverenigingen, Zaalvoetbal

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws