Jim Brinkhof assistent-trainer PEC Vrouwen

| 01-07-2019

Jim Brinkhof wordt de nieuwe assistent-trainer van PEC Zwolle Vrouwen. Brinkhof neemt daarmee het stokje over van Joran Pot, die komend seizoen voor het eerst als hoofdtrainer voor de groep staat.

© PEC Zwolle Vrouwen

De 25-jarige Brinkhof gaat tevens Jong PEC Zwolle Vrouwen onder zijn hoede nemen. Dat team werd vorig seizoen nog getraind door Sebastiaan Borgardijn, die op zijn beurt de rol van technisch manager is gaan bekleden. Borgardijn over de aanstelling van Brinkhof: “Jim is geen onbekende voor ons, aangezien hij vorig seizoen al betrokken was bij Jong PEC Zwolle Vrouwen. Hij is jong, ambitieus en hij heeft ook al de nodige ervaring opgedaan in het trainersvak als hoofdtrainer. Voor beide partijen is dit weer een mooie nieuwe stap in een hopelijk prettige samenwerking.”

Brinkhof: “Ik ben heel blij dat ik bij PEC Zwolle Vrouwen de kans krijg om mijzelf verder door te ontwikkelen. Vorig seizoen was ik al betrokken bij de beloften. Ik heb hier met veel plezier gewerkt en daar een goed gevoel aan overgehouden. Dat bleek gelukkig wederzijds, waardoor ik nu een volgende stap mag maken. Ik kijk er naar uit om als assistent van Joran bij het eerste elftal en als hoofdtrainer van Jong PEC Zwolle Vrouwen, mijn steentje bij te dragen aan de ontwikkeling van het vrouwenvoetbal bij PEC Zwolle.”

Voetbal, Sebastiaan Borgardijn, PEC Zwolle Vrouwen, Jim Brinkhof

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws