Jeugdtoernooi zaalvoetbal mogelijk langer

| 04-11-2016

De vierde editie van het Zwols Jeugdkampioenschap zaalvoetbal wordt dit jaar mogelijk nog groter. Normaliter werd het toernooi afgewerkt op twee speeldagen, maar bij voldoende animo wordt er dit jaar een derde speeldag toegevoegd. “We willen geen deelnemers teleurstellen. Vandaar dat deze keuze is gemaakt”, vertelt WRZV-voorzitter Freddy Eikelboom.

© Annet van Raalten

Het Zwols Jeugdkampioenschap zaalvoetbal is inmiddels een begrip geworden. De jeugd van tien tot en met achttien jaar uit Zwolle en nabije omgeving komen graag naar het toernooi. “Het toernooi is uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend evenement. In de WRZV-hallen beschikken wij over twee sportzalen, waardoor er tachtig teams, verdeeld over verschillende leeftijdscategorieën, deel kunnen nemen aan het toernooi”, zegt Eikelboom, die namens de WRZV samen met SportService Zwolle het toernooi organiseert. Dit jaar wordt er gespeeld op woensdag 28 december, donderdag 29 december en dus eventueel op vrijdag 30 december.

Op woensdag 28 december gaan de jongeren van tien tot en met twaalf jaar de strijd met elkaar aan, net als de jeugd van zeventien en achttien jaar. Een dag later is het de beurt aan de categorieën 13-14 en 15-16. Op vrijdag is er eventueel een finaledag. Elk team bestaat uit zeven of acht spelers, terwijl de wedstrijden worden gespeeld in vijftallen. “Iedereen die het leuk lijkt om in de kerstvakantie te komen voetballen, kan zich inschrijven. Dit kan door hier het online inschrijfformulier in te vullen. Aanmelden is mogelijk tot en met zondag 11 december, kosten bedragen twintig euro per team.

Voetbal, SportService Zwolle, WRZV-hallen, Zaalvoetbal, Zwols Jeugd Kampioenschap Zaalvoetbal, WRZV Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws