Jeugdleden Tabonon doen ervaring op

| 27-03-2017

Meerdere jeugdleden van Tabonon Zwolle hebben zondag prima eerste ervaringen opgedaan tijdens het gala in Wormer. Kyra Schuchard, Mikel van der Kamp en Nicky Teters verschenen daar voor het eerst in de ring en beleefden mooie wedstrijden. Voor Teters kwam haar eerste optreden niet verder dan een demopartij, aangezien haar tegenstander had afgezegd.

Schuchard beet het spits af en kampte met flink wat zenuwen. Toch kon ze haar hoofd er goed bij houden, maar haar tegenstander was telkens net ietsjes sneller. Waar Schuchard twee stoten gaf, kreeg ze er drie terug en zodoende ging de wedstrijd verloren. Clubgenoot Patrick Bosch had geen last van zenuwen, aangezien hij al eerder wedstrijden vocht. Zijn tegenstander begon te clinchen, waardoor Bosch knel kwam te zitten en de zege uiteindelijk naar zijn opponent ging. Van der Kamp won op zijn beurt wel. Hij maakte eveneens zijn debuut in de ring en ging overtuigend te werk. Zijn harde stoten en trappen hadden zoveel impact op de tegenstander, dat hij aan het eind van de eerste ronde de handdoek in de ring gooide.

Neghabi deelt knock-out uit
Een dag eerder kwam Ahmad Gholamzadeh Neghabi in actie namens Tabonon. Hij maakte zijn debuut op het North vs The Rest XII gala in Leek en liet zich direct goed zien. Hij wist zo aanvallend te vechten dat zijn tegenstander geen antwoord had en uiteindelijk won Neghabi via een knock-out. “Hoe ik me voel? Goed. Ik zou nog wel een partij willen doen”, aldus de Zwolse vechter na afloop van zijn overwinning.

Vechtsporten, Tabonon Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws