Jeugd WVF beleeft mooie dag bij clinic

| 29-02-2012

De jeugd van WVF heeft zich woensdag flink in het zweet gejaagd tijdens de voetbalclinic in het kader van het 75-jarig jubileum van de vereniging. De jonge voetballertjes genoten zichtbaar van de verschillende oefeningen. En door de komst van de FC Zwolle-spelers Arne Slot en Diederik Boer werd de dag extra speciaal. “Het was een fantastische dag met ongeveer 130 deelnemers”, zegt Martijn Ruijsch, die samen met Gertjan van Limburg de organisatie op zich nam.

Het plezier straalde woensdagmiddag van de bezwete kopjes. Een kleine partijvorm, techniekoefeningen met Arne Slot en afronden op Diederik Boer, alles kwam voorbij. Vooral het afronden op de doelman van FC Zwolle zorgde voor het nodige fanatisme, want scoren bij de profkeeper, wie wil dat nou niet? Boer kon een aantal keer vissen, tot grote vreugde van de scorende deelnemers. “Ik heb net gescoord bij Boer ja. Hij ging er aardig hard in”, zegt een E-pupil van de Zwolse voetbalvereniging.

Aan het einde van de middag waren de kinderen moe maar voldaan en keerden, ondanks het miezerige weer, tevreden huiswaarts. “We hebben geen wanklank gehoord, iedereen was enorm enthousiast”, vertelt Ruijsch. Er was gekozen voor een afwisselend programma, waarin plezier voorop stond. “Vooral omdat het programma zo afwisselend was, is het een succes geworden. Plezier, maar ook zeker wat leren over het voetbalspelletje van Boer, Slot en onze selectiespelers stonden centraal vanmiddag”, aldus Ruijsch.

In het kader van het 75-jarig jubileum van WVF organiseert de speciale jubileumcommissie dit jaar verschillende evenementen. Het volgende evenement is de jubileumquiz op vrijdag 2 maart. Voor meer informatie over het jubileumjaar kun je kijken op de speciale jubileumsite van WVF.

Voetbal, FC Zwolle, WVF, Arne Slot, Sportpark De Weide Steen, Diederik Boer

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws

Voetbal, FC Zwolle, WVF, Arne Slot, Sportpark De Weide Steen, Diederik Boer