Jeugd THOR domineert survivalrun Havelte

| 14-05-2018

Verschillende jeugdleden van THOR Zwolle hebben zondag tijdens de survivalrun in Havelte prima prestaties neergezet. Zo won Jesper Snijders de recreatieve run bij de jongens, terwijl Gwen Kelderman ook weer een overwinning bijschreef. Het Zwolse talent won in de meisjesklasse 8-9 jaar.

De deelnemers moesten in Havelte zware, technische hindernissen bedwingen en dat gold ook voor de atleten van de recreatieve run over 4,5 kilometer. De eerste vijf plaatsen gingen op die afstand naar leden van THOR, met Jesper Snijders als winnaar. Juryan Paarhuis moest, ondanks een razendsnelle start, genoegen nemen met een tweede plaats, terwijl Niels Berger derde werd. Thijs Weedage eindigde op enige afstand als vierde en Igor Hallman maakte de Zwolse top vijf compleet.

Ook bij de damesrun over 4,5 kilometer was er Zwols eremetaal, want Eline Berger kreeg het zilver omgehangen. Quinty Jansen op de Haar werd vierde, Charlotte Pot moest het doen met een vijfde plaats. Zij deed echter ook mee aan de ouder-kind run en daarin pakte ze wel een medaille. Samen met Broer Alexander en vader Antoon werd er zilver in de wacht gesleept. Op de koppelrun voor volwassenen was er nog succes voor Jurrian van Dam en Niels Wieringa, die goud pakten.

Survival, THOR Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws