Jeroen van Leeuwen algemeen manager PEC

| 14-06-2018

PEC Zwolle heeft Jeroen van Leeuwen benoemd tot nieuwe algemeen manager. Van Leeuwen komt over van SportService Zwolle, waar hij sinds 2003 actief is in diverse functies waarvan de laatste vier jaar als directeur. Het dienstverband van Van Leeuwen gaat bij PEC Zwolle medio augustus van start.

© PEC Zwolle Media

“Deze overstap voelt vanaf het eerste contact goed”, vertelt Jeroen van Leeuwen. “Het is altijd mijn ambitie geweest om ooit bij een betaald voetbalclub te werken en dat ik nu deze kans krijg in mijn geboortestad Zwolle is ontzettend mooi. Door deze overgang vertrek ik na lange tijd bij SportService Zwolle, waar ik al die jaren een bijdrage heb geleverd aan het verder ontwikkelen van het thema sport en bewegen. Ik vind het een mooie uitdaging en vervolgstap om nu van de breedtesport, naar de topsport te gaan. De groei en ambitie van PEC Zwolle spreken mij enorm aan en ik ben trots daar straks een steentje aan te mogen bijdragen.”

Adriaan Visser, voorzitter van PEC Zwolle: “Met de komst van Jeroen zijn wij zeer te spreken. Het is belangrijk dat het gelukt is deze positie op goede en adequate wijze in te vullen. Jeroen is immers geen onbekende van de club en krijgt onder andere veiligheid, supporterszaken en facilitair in zijn portefeuille. Ook wordt hij toegevoegd aan het directieteam van de club.”

Voetbal, SportService Zwolle, PEC Zwolle, Jeroen van Leeuwen

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws