Jeffrey de Nooijer terug naar Zwolsche Boys

| 26-03-2019

Spits Jeffrey de Nooijer verhuist komende zomer van KHC naar Zwolsche Boys. De Zwolse aanvaller keert daarmee terug op het oude nest. Als jeugdspeler droeg De Nooijer al het groen-wit van de club uit Zwolle-Zuid.

© Jan Burgman Fotografie

In de zomer van 2017 maakte de goaltjesdief al dezelfde overstap, maar mede door personele problemen bij KHC kwam hij daar dezelfde zomer nog op terug. Bij Zwolsche Boys treft de in Zwolle woonachtige De Nooijer een groot aantal bekenden, waaronder assistent-trainer Lodewijk de Vries, die zijn contract heeft verlengd. “Ik kan heel goed met Lodewijk, echt een maat van mij. En in de eerste klasse is het heel veel reizen. Soms moet je rond 11.00 uur aanwezig zijn en ben je rond half acht weer thuis. Dat is wel een dingetje geworden, ook thuis.”

De Nooijer hoopt met Zwolsche Boys volgend jaar boven in de derde klasse mee te draaien, en als kapstok en doelpuntenmaker een steentje bij te dragen. Boys-trainer Bart Ester is content met de komst van 29-jarige spits. “Iemand met zo’n moyenne is natuurlijk van harte welkom. Hij brengt ervaring, scorend vermogen en is een jongen van de club.”

Voetbal, Zwolsche Boys, Jeffrey de Nooijer

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws