Jeffrey de Nooijer keert terug naar KHC

| 11-04-2016

Jeffrey de Nooijer is aankomend voetbalseizoen weer spits van eersteklasser KHC. In verband met werkomstandigheden maakte de Zwollenaar afgelopen zomer de overstap van KHC naar Dieze West, maar na één seizoen keert hij weer terug bij de Kampenaren. “Ik hoop het plezier in het spelletje terug te krijgen. Dat is voor mij op dit moment het allerbelangrijkste”, reageert de robuuste aanvaller op het nieuws.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

De Nooijer stond in het verleden te boek als een goaltjesdief. In zijn eerdere jaar bij KHC werd hij met twaalf goals clubtopscorer en ook bij ZAC en Edon scoorde de 26-jarige Zwollenaar aan de lopende band. Dit seizoen draagt hij het shirt van Dieze West, maar van spelen komt weinig. Zodoende wacht hij ook nog altijd op zijn eerste competitiedoelpunt bij de hoofdklasser en dat knaagt aan een spits. Zo ook aan De Nooijer, die hoopt bij KHC weer productief te worden. “Ik smacht naar goals man, echt waar. Bij Dieze West speel ik amper en heb ik alleen maar gescoord in beker- en oefenwedstrijden. In het voetbal draait het om vertrouwen, eerlijkheid en plezier. Dat hoop ik bij KHC weer te vinden.”

Bij de Kampense eersteklasser treft hij in trainer Herman Oosterhaar een oude bekende. Niet alleen speelde De Nooijer al onder hem in Kampen, ook bij ZAC was Oosterhaar trainer van de spits. “Ik heb een ontzettend goede klik met hem. Ik krijg waardering van de trainer en dat is ontzettend belangrijk. Bij deze trainer heb ik dat altijd gehad”, geeft De Nooijer aan. Hij twijfelde dan ook geen moment toen KHC belde. “Ik kan weer op zaterdag voetballen en ik was gek geweest als ik niet naar KHC was gegaan. Ik ben er goed weggegaan en ben ook weer met open armen ontvangen. Het is een mooie stap.”

Voetbal, Dieze West, Jeffrey de Nooijer

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws